E 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE Надворешност
ЕXCLUSIVE Внатрешност
MULTIBEAM LED светла
AIRMАTIC воздушна суспензија
Driving assistance пакет
Паркинг пакет
Пакет за ретровизори
Греење на предни седишта
Климатизирани предни седишта
COMMAND Online навигација
Пакет комфорт седишта
Осветлени прагови со Mercedes Benz натпис
130V приклучок за струја во багажен простор
Widescreen Cockpit
KEYLESS GO пакет
Резервоар за гориво со зголемен капацитет 66 l
Цена на ново возило 87.850
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 50.685
Менувач автоматски 9G-TRONIC