E 220d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Металик боја
AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
AVANTGARDE Надворешност
Пакет за комфорни седишта
Камера за возење наназад
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Аналоген часовник
Преклоплива задна клупа
Пакет за остави
Пушачки пакет
Двоен штитник од сонце
GARMIN MAP PILOT Навигациски уред
LED светла
Амбиентално осветлување
17-инчни алуминиумски фелни
Греење на предни седишта
Зголемен резервоар за гориво 66л
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 143 kw ( 194 кс )
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 29.06.2017
Изминати километри 52.275 km
Менувач автоматски 9G-TRONIC