E 250d 4Matic

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет
GARMIN навигација
Активен систем за помош при паркирање
Активен асистент за спречување на удар
Пакет за ретровизори
Двоен држач за чаши
Резервоар со зголемен капацитет од 80л
Украсни елементи од кафено дрво
18'' алуминиумски фелни
Led intelligent светла
AUDIO 20 CD
Цена на ново возило 68.000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 150 kw ( 204 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Изминати километри 102.875
Менувач автоматски 7G-TRONIC