E 350d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE Внатрешност
EXCLUSIVE Надворешност
Паркинг пакет со 360° Камера
Head up дисплеј
MULTIBEAM светла
Пакет за ретровизори
COMMAND online навигација
Driving assistance – пакет плус
Тouchpad
Meталик боја
Зголемен резервоар за гориво
Brown ash wood трим
Греење на предни седишта
Автоматска кука
Ергономски пакет
Widescreen cockpit
Пакет за остави
Единечен електричен сончев кров
Двоен држач за чаши
18’ алуминиумски бандажи
Аналоген часовник
Цена на ново возило 89.430
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 190 kw ( 258 кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 87.500