E 350d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Паркинг пакет
Аналоген часовник
Smartphone интеграција
Активен асистент за кочење
Пушачки пакет
Пакет за ретровизори
Пакет за остави
Двоен држач за чаши
Премиум амбиентално осветлување
Стаклен отвор на кров
Греење на предни седишта
MULTIBEAM светла
18’ алуминиумски фелни
Зголемен резервоар за гориво
Цена на ново возило 87.650
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 190 kw ( 258 кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 91,670