E 350d

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Паркинг пакет со 360° степени
Аналоген часовник
Smartphone интеграција
Премиум амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
Led high-performance светла
18’ алуминиумски фелни
Driving assistant package Plus
Пакет за ретровизори
Пакет против кражба
COMAND Online навигација
Зголемен резервоар за гориво
Украсни елементи од кафеаво дрво
Пакет за остави
Двоен држач за чаши
Ергономски пакет
Цена на ново возило 90.430
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 190 kw ( 258 кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 74.600