E 350d

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

АVANTGARDE Внатрешност
AVANTGARDE Надворешност
Активен паркинг асистент со камера за возење наназад
Аналоген часовник
Асистент за сообраќајни знаци
LED Интелегентни светла
Пакет за ретровизори
Widescreen cockpit
Греење на предни седишта
Лумбална поддршка
Driving assistance – пакет плус
Премиум Aмбиентално осветлување
Интеграција за smartphone
Тouchpad
Meталик боја
Црно дрво во интериерот
Зголемен резервоар за гориво
COMMAND навигација
Lighting пакет
18’ алуминиумски бандажи
Двоен држач за чаши
Цена на ново возило 89.430
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 190 kw ( 258 кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 35.170