E 400 4Matic

51990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со 360 степени камера /
MULTIBEAM LED светла
Греење и ладење на предни седишта
Активен асистент за заштита на пешаци
Активен асистент за држење во лента
Амбиентално осветлување
Сончев покрив
COMAND ONLINE навигација
Препознавање на сообраќајни знаци
Smartphone интеграција
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 95000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 250 kw (340 ks)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 185.940 km
Менувач автоматски 9G -TRONIC