E 400d 4 Matic

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AVANTGARDE пакет во внатрешноста
AVANTGARDE пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со 360 степени камера
Активен асистент за заштита на пешаци
COMMAND ONLINE навигација
DISTRONIC PLUS адаптивен темпомат
BURMESTER премиум озвучување
Панорамски покрив
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување
MULTIBEAM LED светла
KEYLESS GO
Пакет со ретровизори
18'' алуминиумски фелни
Резервоар со зголемен капацитет
Препознавање на сообраќајни знаци
Воздушно перниче за колена
Smartphone интеграција
Цена на ново возило 105.000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 250 kw (340 кс)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Изминати километри 56.035 km
Менувач автоматски 9G-TRONIC