E 400d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE Внатрешност
EXCLUSIVE Надворешност
Smartphone интеграција
Паркинг пакет со 360° камера
Пакет за ретровизори
Head up дисплеј
Drivin Assitance Package PLUS
Стаклен отвор на кров
MULTIBEAM светла
Долна заштита за мотор
Burmester® surround soundsystem
2 USB приклучоци
Осветлени прагови со ,,Меrcedes-Benz‘‘ натпис
Пакет за остави
Пакет за навигација
Сервозатварање на врати
AIR BODY CONTROL воздушна суспензија
Зголемен резервоар за гориво 66 l
Греење на предни седишта
Widescreen cockpit
Black open-pore ash wood трим
Meталик боја
Тапацир на кров во црна боја
Темни стакла позади
Цена на ново возило 95.430
Бр. на цилиндри R6
Сила на моторот 243 kw ( 330 кс )
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 75.330