GLA 180

47990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

ARTICO кожа во внатрешноста
Night пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за превенција на судар
Комфорна амортизација
Touchpad
Паркинг пакет со задна камера
Амбиентално осветлување
Проширени MBUX функции
Бежично полнење на мобилен телефон
THERMATIC автоматски клима уред
KEYLESS start
Греење на седишта напред
20'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 55.000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100 кw (136 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производствo 2022
Прва регистрација 2022
Изминати километри 3.490
Менувач автоматски 7G-TRONIC