GLA 180

48990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Progressive пакет во внатрешноста
Night пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за превенција на судар
Активен систем за заштита на пешаци
Навигација со зголемена реалност
KEYLESS start функција за стартување на моторот
Амбиентално осветлување
Панорамски покрив
Aктивен паркинг пакет со сензори
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 61500
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 100kw (136 кс)
Работна зафатнина 1332 cm3
Год. на производство 2022
Прва регистрација 2022
Менувач автоматски 7G -TRONIC
Изминати километри 9.059 km