GLA 180

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Металик боја
Греење на предни седишта
LED светла
Украсни трим елементи
Audio 20 CD
Паркинг сензори со PARKTRONIC
GARMIN навигација
Мултифункционален управувач
Систем за превенција на удар
Велурни патосници
КЕYLESS старт копче
8’ Дисплеј
18’ алиминиумски фелни
Цена на ново возило 40.990
Бр. на цилиндри 4I
Сила на моторот 90 kw (122кс)
Работна зафатнина 1595
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Изминати километри 12.300
Менувач автоматски 7G-DCT