GLA 200

31990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
LED High Performance светла
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за превенција на судар
Harman Kardon премиум озвучување
Панорамски покрив
Паркинг пакет со задна камера
Греачи на предни седишта
Активен систем за препознавање на умор
ECO start/stop функција
19'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 55800
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 115 kw (156 ks)
Работна зафатнина 1595 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 112.704 km
Менувач автоматски 7G -TRONIC