GLA 200 CDI 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Urban Пакет
Пакет за ретровизори
Паркинг пакет
Оff road комфорна суспензија
Металик Боја
Светла за магла
Garmin навигација
THERMOTRONIC-двозонска клима уред
Активна контрола на долги светла
Сив тапацир на кров
LED светла
8’ медиа дисплеј
Греење на предни седишта
Амбиентално осветлување
Потпирач за раце позади
Цена на ново возило 51.000
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 100 kw ( 136 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 47.460