GLA 200 CDI

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Style Пакет
Aктивен асистент за кочење
Аudio 20 CD
Attention асистент
BI- xenon светла
Еco start/stop функција
18’ алуминиумски бандажи
Паркинг сензори
Цена на ново возило 52,850
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 100 kw ( 136 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 71.750