GLA 200 D

49990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Progressive пакет во внатрешноста
LED High Performance светла
MBUX Навигација
Амбиентално осветлување
Активен систем за одржување на правец во лента
Активен систем за превенција на судар
Активен систем за заштита на пешаци
Греачи на предни седишта
Smartphone интеграција
Aктивен паркинг пакет со задна камерa
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 63000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 110kw (150 кс)
Работна зафатнина 1950 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 7G -TRONIC
Изминати километри 10.626 km