GLA 200

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Style пакет
Сензори за паркирање
Активен асистент за одржување лента
Активен асистент за мртов агол
Паркинг пакет со задна камера
DISTRONIC адаптивен темпомат
KEYLESS старт
Воздушно перниче за колена
GARMIN навигација
Мултифункционален волан
Греење на предни седишта
Led high-performance светла
Пакет за ретровизори
Активен асистент за заштита на пешаци
Комфорни седишта
Адаптивни светла при кочење
5 та електрична врата
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 55.800
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 115kw (156кс)
Работна зафатнина 1595 cm3
Год. на производство 2018
Прва регистрација 2018
Менувач автоматски 7G-Tronic
Изминати километри 76.704 km