GLC 220 D 4Matic

45990 €

39990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Ентериер со црна кожа
Амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
COMAND ONLINE навигација
LED High Performance светла
Ергономски пакет
Активен паркинг асистент
Асистен за мртов агол
Активен систем за заштита на пешаци
Панорамски покрив
Комфорт суспензија
17'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 78000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125 kw (170 kс)
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2018
Прва регистрација 2018
Изминати километри 90.793 km
Менувач автоматски 9G - TRONIC