GLC 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG внатрешност
AMG надворешност
Ергономски Пакет
Паркинг пакет со камера
Греачи на предни седишта
Garmin навигација
Алуминиумски трим
Интелигентни LED светла
18” Aлуминиумски фелни
Држач за чаши
Систем за превенција на судар
Зголемен резевар за гориво
Сензор за дожд
Цена на ново возило 73.600
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 81.820
Менувач автоматски 9G Tronic