GLC 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Паркинг пакет со Parktronic
Греачи на предни седишта
Пакет против кражба
Ергономски Пакет
Audio 20 ЦД
Автоматска кука
Тouchpad
Garmin навигација
Алуминиумски трим
LED светла
Автоматско затворање на петта врата
17” Aлуминиумски фелни
Држач за чаши
Систем за превенција на судар
Цена на ново возило 70.000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 82.400
Менувач автоматски 9G Tronic