GLC 220d 4Matic

37990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE надворешност
Греачи на предни седишта
18’ Алимуниумски бандажи
Аudio 20 CD
LED светла
Припрема за навигација
Амбиентално осветлување
Зголемен резервоар за гориво
Систем за превенција од удар Collusion warning
Aктивен паркинг асистент со PARKTRONIC
Пакет за ретровизори
Двоен држач за чаши
Цена на ново возило 70.200
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2017
Прва регистрација 2017
Изминати километри 34.110
Менувач автоматски 9G Tronic