GLC 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Exclusive Внатрешност
Exclusive надворешност
18’’ Алуминиумски бандажи
Паркинг пакет
Пакет за ретровизори
Velour патосници
Припрема за навигација
Радио Аудио 20
LED светла
Покривка на багажен простор
Греење на седишта напред
Амбиентално осветлување
Автоматско затварање на 5-та врата
Стартување на мотор на копче
Зголемен резервоар за гориво
Цена на ново возило 71.300
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 56.430
Менувач автоматски 9G Tronic