GLC 220d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

ЕXCLUSIVE внатрешност
EXCLUSIVE надворешност
Паркинг пакет со 360° камера
Пакет за ретровизори
Comand Online навигација
LED Интелегентни светла
Греење на предни седишта
Зголемен резевар за гориво
Двоен држач за чаши
DVD плеер
Пакет за Пушачи
Систем против кражба
18’’ Алуминиумски фелни
Панорамски покрив
Тоuchpad
Амбиентално осветлување
Металик боја
Цена на ново возило 74.380
Бр. на цилиндри 4L
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2016
Прва регистрација 2016
Изминати километри 82.870
Менувач автоматски 9G Tronic