GLC 250d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Металик боја
Кожен ентериер
EXCLUSIVE внатрешност
EXCLUSIVE надворешност
Стакла со подобрена звучна и термичка изолација
Амбиентално осветлување
Кука за влечење со ESP
Head-up display
Off-road пакет
Зголемен резевар за гориво
Греење на предни седишта
LED Интелегентни светла
Панорамски покрив
COMAND Online навигација
Систем за препознавање на возило во мртов агол
Пакет за ретровизори
Паркинг пакет со камера
Цена на ново возило 73.700
Бр. на цилиндри 4R
Сила на моторот 150 kw ( 204 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2016
Изминати километри 76.450
Менувач автоматски 9G-TRONIC