GLC 300e 4Matic

57990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во внатрешноста
Aмбиентално осветлување
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за држење во лента
МBUX Навигација
Панорамски покрив
LED High Performance светла
Smartphone интеграција
Греење на предни седишта
Активен асистент за заштита на пешаци
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 74000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 155+90 kw (211+122 ks)
Работна зафатнина 1991 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 58.661 km