GLC 300e 4Matic

58990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со задна камера
Активен асистент за заштита на пешаци
Греење на предни седишта
Aмбиентално осветлување
Активен асистент за држење во лента
МBUX Навигација
Панорамски покрив
LED High Performance светла
Smartphone интеграција
18'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 75000
Бр. на цилиндри 4
Сила на моторот 155+90 kw (211+122 ks)
Работна зафатнина 1991 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 48.398 km