GLE 350 D 4Matic

85990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
Активен паркинг асистент со 360 степени камера
AIRMATIC воздушна суспензија
MULTIBEAM LED светла
Амбиентално осветлување
Греење на предни седишта
Бежично полнење на телефон
Активен систем за држење во лента
Асистент за мртов агол
Smartphone интеграција
Асистент за мртов агол
20'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 110000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 200kw (272 ks)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 105.082 km