GLE 350 d 4Matic

--- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

EXCLUSIVE пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
ARTICO кожа во ентериерот
Асистент за мртов агол-Blind spot assist
Активен асистент за растојание-Active Distance Assist DISTRONIC
Активен асистент за лента-Active Lane Keeping Assist DISTRONIC
Греење и ладење на седишта напред
Панорамски стаклен кров
MBUX мултимедија систем
Пакет за ретровизори
LINGUATRONIC гласовни команди
THERMATIC двозонска клима
Хард диск навигација
MULTIBEAM LED светла
Зголемен резервоар за гориво 85л
Паркинг пакет со 360 степени камера
Прагови на вратите со натпис "Mercedes Benz"
Бежично полнење мобилни апарати
Резервно тркало
21" алуминиумски фелни
Затемнети стакла позади
Цена на ново возило 133480
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 200kw (272 кс)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Изминати километри 2.400
Менувач автоматски 9G Tronic