GLE 350d Coupe

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Пакет за ретровизори
Активен систем за помош при паркирање
COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS
Пушачки пакет
Долна заштита на мотор
AIRMATIC пакет
AUDIO 20 + преинсталација за GARMIN
Украсни елементи од дрво
8- инчен дисплеј
Греачи на предни седишта
Амбиентално осветлување
Keyless GO пакет
Artico кожа
21’ 5-краки алуминиумски бандажи
Цена на ново возило 87.300
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 190 kw ( 258кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2016
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 72.170