GLE 400 D 4Matic Coupe

85000 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
Паркинг пакет со 360 степени камера
KEYLESS GO
Mеморија на седишта
Смартфон интеграција
Панорамски кров
MULTIBEAM лед светла
AIRMATIC воздушна сузпензија
Резервоар со зголемен капацитет
Навигација со зголемена реалност
21`` AMG фелни
Цена на ново возило 130000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 243 kw (330 ks)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 149.000 km