GLE 500e 4Matic

52990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

AMG пакет во внатрешноста
AMG пакет во надворешноста
Меморија на седишта
Паркинг асистент со задна камера
Designo седишта
Амбиентално осветлување
АIRMATIC воздушна сузпензија
LED INTELLIGENT светла
20`` алуминиумски фелни
Цена на ново возило 85000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 245+85 kw (330+116 ks)
Работна зафатнина 2996 cm3
Год. на производство 2015
Прва регистрација 2015
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 71609