GLK 220 CDI 4 Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Designo Металик боја
Хром пакет надворешност
Пакет за ретровизори
Активен паркинг асистент со PARKTRONIC
Пушачки пакет
Припрема за навигација
Интелегентни би-ксенон светла
19-инчни алуминиумски фелни
Цена на ново возило 61.400
Бр. на цилиндри 4R
Сила на моторот 125 kw ( 170 кс )
Работна зафатнина 2143 cm3
Год. на производство 2014
Прва регистрација 2014
Изминати километри 80.750
Менувач автоматски 7G-TRONIC