ML 350 BlueTec 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Спорт пакет Внатрешност
AIRMATIC воздушна суспензија
Греење на предни седишта
Активен систем за помош при паркирање
Aмбиентално осветување
Аудио 20
Пакет за ретровизори
19’ Aлуминиумски бандажи
Интелигентен систем за осветлување
Пушачки пакет
Лумбална поддршка
Зголемен резервоар за гориво
Покривка за багажен простор
Резервно тркало
Цена на ново возило 76.270
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 190 kw ( 258 кс )
Работна зафатнина 2987 cm3
Год. на производство 2012
Прва регистрација 2012
Изминати километри 94,240
Менувач автоматски 7G-TRONIC