S 400 D 4Matic

149990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Designo црн пијано трим
AMG пакет во внатрешноста
Ексклузив пакет во надворешноста
MBUX навигација премиум
DISTRONIC активна асистенција за дистанца
Паркинг пакет со 360 степени камера
DIGITAL LIGHT светла
Burmester 3D озвучување
Активни мултиконтур седишта
Таблет во заден дел
Климатизирани предни и задни седишта
Греење на волан
MBUX навигација со зголемена реалност
Smartphone интеграција
20'' алуминиумски фелни
Цена на ново возило 190000
Бр. на цилиндри 6
Сила на моторот 243 kw (330 ks)
Работна зафатнина 2925 cm3
Год. на производство 2021
Прва регистрација 2021
Менувач автоматски 9G -TRONIC
Изминати километри 52.652 km