S 350d 4Matic

----- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Driving Assistance пакет
Active Distance Assist DISTRONIC
Active Steering Assist
Touchpad
Долна заштита на мотор
COMAND Online
THERMOTRONIC автоматски клима уред
Црно сјајно дрво во ентериерот
Греење на седишта напред
Амбиентално осветлување во 8 бои
TIREFIT
Безбедносни штрафови
Адаптивно светло за кочење
Мултифункционален управувач во nappa кожа
AIR-BALANCE пакет
MULTIBEAM LED
Адаптивно долго светло
LED Intelligent Light System
Паркинг пакет со камера за возење наназад
Активен систем за помош при паркирање
Мемориски пакет на седишта за возач и совозач
Комфорни потпирачи за глава
Ретровизори со автоматско затемнување
48.3 cm (19-inch) повеќекраки алуминиумски бандажи
Цена на ново возило 114.900
Бр. на цилиндри V6
Сила на моторот 210 kw ( 286 кс )
Работна зафатнина 2925
Год. на производство 2018
Прва регистрација 28.09.2018
Менувач автоматски 9G-TRONIC
Изминати километри 50.710