318d

41990 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

17” Алуминиумски фелни
Спортски кожно обложен управувач
Безбедносен шраф за тркала
Приказ на притисок за пневматици
Кит за репарација на пневматици
Алармен уред
Спортски кожни седишта, греење на возачко и совозачко
Амбиентално осветлување
Автоматски клима уред
Темпомат
LED фарови
Active Guard
Паркинг асистент систем
Дигитални инструменти
Shadow line пакет во висок сјај
Сила на моторот 110 kw (150 кс)
Работна зафатнина 1995 cm3
Год. на производство 2019
Прва регистрација 2019
Менувач Автоматски
Изминати километри 89,064