520d

45790 €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

BMW LIVE PROFESSIONAL
BMW алуминиумски фелни 225 55 R17
Затемнети задни стакла
Внатрешен трим, oxide silver dark
Спортски кожно обложен управувач
Палки на управувач за менувач
Приказ на притисок за пневматици
Кожно обложени седишта, греење на возачко и совозачко
Темпомат
Ограничување на брзина
Амбиентално осветлување
LED светла за магла
Асистент за долго светло
ACTIVE GUARD
Асистент за паркирање
Автоматско заклучување при тргнување
Рекуперациски систем
MHEV старт-стоп систем
Сила на моторот 140 kw (190 кс)
Работна зафатнина 1995 см3
Год. на производство 2020
Прва регистрација 2021
Менувач 8 степен автоматски
Изминати километри 73.338