730d xDrive M

- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Кожен ентериер “DAKOTA/ЦРНА”
20” фелни Bi-Color
Runflat пневматици
Автоматски спортски менувач
Индикатор за притисок во пневматици
Алармен уред
Комфорт систем за пристап во возилото
Систем за меко затворање на вратите
ПАКЕТ: М SPORT
Камера за паркирање
BMW клуч со екран
Завеси за задни прозори
Комфорт седишта, електрично регулирање, предни и задни
Греење на седишта, предни
Внатрешност, FINE дрво, FINELINE црно со метален ефект
Персонално светло за читање, задни седишта
Амбиентално осветлување
Адаптивни LED фарови
LED светла за магла
Автоматска контрола на долго светло
Асистент за возење
Surround View, приказ на камери
TV- функција
Навигациски систем, PROFESSIONAL
HEAD-UP DISPLAY, проектирачки екран
HIFI аудио систем
ENTERTAINMENT EXPERIENCE, задни седишта
Безжично полнење на паметен телефон
WIFI HOTSPOT
M - управувач, кожно обложен
М – аеродинамички пакет
Кровен тапацир, ANTHRACITE
Надворешност, HIGH-GLOSS SATIN CHROME
Автоматско заклучување во движење
Активна заштита на пешаци
Сила на моторот 195kW (265ks)
Работна зафатнина 2993 сm³
Год. на производство 2018
Прва регистрација 2018
Менувач автоматски Автоматски, 8 степен, STEPTRONIC
Изминати километри 98.193
Еко стандард EURO 6