F-PACE 2.0D AWD

- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Сензори за паркирање, напред/назад
Камера за паркирање
Автоматска двозонска клима
Амбиентално осветлување
Пневматици 255/55 R19
Кожни седишта, светло кафени, греење на предни и електрично регулирање
Мултифункционален упраувач
LED фарови со миење
AWD погон на 4 тркала со ASPC контрола на движење на различни подлоги
Затемнети задни стакла
Електрично регулирање на петта врата
Кука
Резервно тркало
Навигација
Безклучен систем за влез и стартување, 2 клуча
TPMS систем за мониторинг на притисок во пневматиците
Систем за избегнување судар, предупредување од напред
AEB автономно сопирање во итен случај
Асистенција при управување, систем за одржување во возна лента
Сила на моторот 132 kw (180 кс)
Работна зафатнина 1999 cm3
Год. на производство 2020
Прва регистрација 2020
Менувач 8 степен автоматски
Изминати километри 65186