RX450h LUXURY

- €

Продадена

Дополнителна опрема на изложениот модел

Панорамски сончев кров
Премиум аудио Mark Levinson со sub-woofer
Панорамски поглед
LED фарови
Резервно тркало, привремено
Систем за заштита од кражба
Безжично полнење паметен телефон
Адаптивен темпомат
Препознавање сообраќајни знаци
Затемнети задни стакла
Асистенција за одржување возна лента
Лумбарна поддршка, возачко и совозачко
Седишта, кожа, греење на седишта, напред/назад, вентилација
Пневматици 235/55 R20
Камера за паркирање
Сензори за паркирање
HEAD-UP приказ
Предни седишта, електрично регулирање, меморија
4мода на возење eco/normal/sport/sport+
Задни седишта, електрично преклопување
Мулти функционален управувач, додатоци дрво, греење
12.3” Мултимедија со NAVI
LED светла за магла
Батерија NiMH 288V, само полнечки хибрид
Сила на моторот + електромотори 193kW (263ks, RR 50kW + FR 123kW / 308ks комбинирано)
Работна зафатнина 3456 сm³
Год. на производство 2018
Прва регистрација 25.04.2018
Менувач Автоматски
Изминати километри 112.714