Користени, а сепак како нови.

СЛАВИМЕ И ДАРУВАМЕ.

Да, тоа се возилата во авто салонот Premium Used, од марките Mercedes-Benz, Audi и BMW. Користени, а сепак како нови, возилата се НЕ ПОСТАРИ од 5 години и со мал број изминати километри.

Се одбележува првата годишнина од постоењето на салонот Premium Used со роденденска понуда – финансиски лизинг без камата за период на отплаќање од 2 години и учество од 30% од вредноста на возилото.

Обратете се во нашиот салон, каде ќе ги добиете сите детални информации.

Premium Used, како дел од Мак Аутостар, нуди премиум услуги за своите купувачи, со цел да се обезбеди сигурно и доверливо возило. За таа цел, уште пред да купите автомобил во салонот на Premium Used, обезбедно е:

  • бесплатна проверка и сервисирање
  • бесплатно полирање
  • бесплатно хемиско чистење на внатрешноста
  • бесплатна прва регистрација
  • 6 месечно бесплатно отстранување на евентуални дефекти

Салоните на Premium Used, се наоѓаат во новата зграда на Мерцедес.

тел. 02 52 555 55 / 02 02 52 35 089

бул. Киро Глигоров 2, Скопје